Od osnutka u Nizozemskoj 2000. godine, OTTO Work Force izrastao je u najveću organizaciju za zapošljavanje u Europi. Mi omogućavamo zaposlenicima iz jedne države privremeni rad u drugoj državi. Kroz našu kompaniju trenutno je zaposleno preko 15,000 radnika, uglavnom u Nizozemskoj, Njemačkoj i Poljskoj. U zapadnoj i centralnoj Europi operacije vršimo kroz više od 50 ureda. OTTO Work Force je u privatnom vlasništvu.

MISIJA

OTTO Work Force vjeruje u jedinstveno europsko tržište rada bez granica. Kao tržišni lider u polju međunarodne regrutacije, konstantno smo u potrazi za novim konceptima kako bismo naše klijente i naše zaposlenike na privremenim radnim mjestima učiniti što zadovoljnijima. Mi se u OTTO Work Force kroz posao vodimo srcem i uvijek smo spremni dati korak više.

Vizija

Jačanjem strateške pozicije u Poljskoj, Njemačkoj i Nizozemskoj, u mogućnosti smo se sve više prilagođavati zahtjevima klijenata. U isto vrijeme, uz fokus na POŠTOVANJE kao temeljnu vrijednost pojedinca i cijele korporacije, u mogućnosti smo unaprijediti status naših radnika.